Світлична обговорила з керівництвом Ізраїлю подальшу співпрацю з Харківщиною

Четвер, 31 травня 2018, 13:28
Під час робочої поїздки до Держави Ізраїль голова ХОДА зустрілася з президентом країни Реувеном Рівліном, представниками уряду та впливових організацій, а також з Міністром екології Держави Ізраїль, Міністром у справах Єрусалима Зєевом Елькіним.
Світлична обговорила з керівництвом Ізраїлю подальшу співпрацю з Харківщиною

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Так, за словами губернатора Харківської області, мова йшла про шляхи співробітництва Ізраїлю та нашого регіону. Під час зустрічі з Президентом розмова велася навколо тих тем, які обговорювалися на конференції жінок-лідеров. 

Юлія Світлична відзначила, що проведена робота має на меті активізацію співпраці з Ізраїлем, та наголосила, що досвід цієї країни може бути корисним для України та Харківської області в багатьох напрямках.

«Ізраїль – це держава, де неможливе стає можливим. І велика кількість проектів, які, здавалося б, нереально реалізувати, в Ізраїлі працюють, тому досвід Ізраїлю надзвичайно корисний для України. Ми маємо гарну землю, щоб вирощувати врожаї, маємо розумні ідеї, які можемо втілювати в життя. Отриманий досвід можемо імплементувати в Україні, отримавши позитивні результати для розвитку економіки, соціальної та гуманітарної сфер».

Раніше ми писали про те, що  Ізраїль допомагає Харкову відкрити центр для реабілітації після складних поранень у зоні АТО.

comments powered by HyperComments