Ви працюєте не дарма: жителі нашого краю відчувають себе комфортно на своїй землі - «Пантери» привітали Світличну з днем народження

Середа, 6 червня 2018, 13:48
Губернатор та її команда втілюють все нові проекти в життя, зміцнюючи співробітництво і партнерство з іншими регіонами, піклуючись про добробут наших громадян.
Ви працюєте не дарма: жителі нашого краю відчувають себе комфортно на своїй землі - «Пантери» привітали Світличну з днем народження

Про це мова йде у привітанні, яке легендарна харківська жіноча хокейна команда розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Раніше ми писали, що 11 березня у Києві пройшла фінальна гра першості країни. Під час змагання хокейний клуб «Пантери» переміг «Королев Дніпра» зі значним рахунком 7:3. "Бронза" дісталася команді «Україночки» з Києва.  

Зустрічаючись зі спортсменками, губернатор відзначила, що задля отримання таких високих результатів у спортивній сфері люди мають докладати максимум зусиль. Саме тому, за словами голови ХОДА, особливо приємно, що харківські "Пантери" продемонстрували вайвищій в усій країні рівень. Також Світлична висловила надію, що кістяк збірної України з хокею буде складатися з харків'янок.

Також ми повідомляли, що на цій зустрічі засновниця та президент ХК «Пантери» Катерина Середенко попросила голову ХОДА відкрити Міжнародний жіночий хокейний турнір The Kharkiv Invitational, який відбувався у квітні в Харкові. На відкритті заходу Юлія Світлична відзначила, що розвиток спорту є одним із невід’ємних пріоритетів розвитку Харківської області.

comments powered by HyperComments