Оппоблок Вілкула приєднається до партії Кернеса-Труханова, Хомутинник йде самовисуванцем – Джерело

П'ятниця, 7 червня 2019, 12:48
Замість передбачуваного альянсу партії «Довіряй ділам» з Опозиційною платформою «За життя», відбудеться об'єднання ДД з Оппоблоком.
Оппоблок Вілкула приєднається до партії Кернеса-Труханова, Хомутинник йде самовисуванцем – Джерело

Про це повідомляє «Дозор» за посиланням на власні джерела в партії «Довіряй ділам».

Такий альянс ставить під питання співпрацю політпроекту з партією «Відродження», незважаючи на присутність депутатів-мажоритарників на об'єднавчому з'їзді в Харкові. Таким чином, далеко не факт, що на другому об'єднавчому з'їзді ми знову побачимо в першому ряду Віталія Хомутинника, який, як і інші нардепи «Відра», піде на вибори самовисуванцем. Проте їх місця займуть Олександр Вілкул, Борис Колесников, Вадим Новинський, Євген Мураєв ( «Наші») та інші нардепи, яких ми не бачили на першому з'їзді. Неофіційно таку перспективу «Дозору» підтвердили джерела і в самому «Оппоблоці».

Подібне об'єднання, на думку експертів, виглядає більш органічним, оскільки не виключає приєднання партії (в разі проходження в парламент) до правлячої коаліції. У той час, як наявність в проекті фігури Віктора Медведчука, швидше за все, виключає такий варіант.

Як писала раніше «Варта» , Юрій Бойко юридично не може бути кандидатом у нардепи від партії «Опозиційна платформа «За життя», оскільки до цих пір числиться в списку засновників політикою партії «Опозиційний блок».

Нагадаємо, 2 червня в Харківському Палаці Спорту відбувся перший етап об'єднавчого з'їзду партії «Довіряй ділам» (другий пройде в Одесі 9 червня). На з'їзді було обрано нового голову партії. Ъм став Харківський міський голова Геннадій Кернес. Співголовою партії став Одеський мер Геннадій Труханов.

comments powered by HyperComments