Взаємну підтримку бізнесу під час пандемії треба посилити - Світлична на зустрічі Конгресу регіональних влад РЄ

Середа, 5 серпня 2020, 17:16
Сьогодні відбулася зустріч Конгресу регіональних влад Ради Європи, у якій взяла участь народний депутат України Юлія Світлична.
Взаємну підтримку бізнесу під час пандемії треба посилити - Світлична на зустрічі Конгресу регіональних влад РЄ

У ході онлайн спілкування з колегами із Конгреса Юлія Світлична наголосила на безальтернативності європейського курсу України.

«Як віцепрезидент Палати регіонів ініціюю посилення регіональної співпраці, активізацію взаємної підтримки бізнесу під час пандемії та посилення взаємодії з європейськими фінансовими інституціями, – поінформувала Юлія Світлична на FB-сторінці про результати зустрічі. – Окрема розмова – про прозорість та законність політичних процесів під час майбутніх місцевих виборів в Україні. Запросила колег з РЄ до моніторингу цього процесу насамперед у Харківській області».

Як повідомляла «Справжня Варта», останнім часом Юлія Світлична відвідує з робочими поїздками райони Харківщини, де спілкується з аграріями, підприємцями, головами сільрад. З бесід із мешканцями напрошується висновок, що у Харківській області влада зайнята більш важливими справами, ніж турбота про людей

27 липня Юлія Світлична відвідала з робочою поїздкою Коломак Харківської області. Під час поїздки вона поспілкувалася з громадою Коломаку і обговорила нагальні проблеми району. Крім того, під час розмови було піднято питання земельної реформи.

23 липня Юлія Світлична провела зустріч з представниками Золочівської ОТГ, метою якої стало обговорення проблем району, які потребують оперативної та професійної підтримки влади.

comments powered by HyperComments