«Не зіграти в Гену»: харківський антикорупціонер закликає налагоджувати комунікації коректно для всіх

Четвер, 20 серпня 2020, 16:46
Треба починати обговорювати єдиного кандидата в мери від проукраїнського, сучасного, європейського Харкова.
«Не зіграти в Гену»: харківський антикорупціонер закликає налагоджувати комунікації коректно для всіх

Так заявляє Голова правління Харківського антикорупційного центру Дмитро Булах, вважаючи гідним кандидатом на посаду Харківського міського голови Ігоря Черняка. На своїй сторінці у Facebook він аргументує, аналізуючи ситуацію.

«Якщо ніхто з великих політиків не йде в мери, а всі висуватимуть і далі локальних представників, то, на мою думку, тут все досить просто. Я вважаю, що таким кандидатом повинен бути Ігор Черняк», – переконаний Дмитро Булах.

Для цього, на його думку, є кілька причин:

«У Ігоря бездоганний рекорд в плані патріотизму і порядності, – пише Дмитро Булах. – Він завжди показував за що він. І волонтерство, і робота в міськраді, і публічний захист національних інтересів в Харкові і, часто, поодинці проти Кернеса була продемонстрована. Ігор дуже занурений в міський порядок денний і він у нього є свій, чого немає у багатьох. Він знає як працює механізм, знає його слабкі і сильні місця, вміє його обходити. У нього є сильні юридичні, професійні компетенції. Він – професіонал».

Також, на думку Дмитра Булаха, в Ігоря Черняка є своя особиста впізнаваність і рейтинг. «Плюс є досить хороший рейтинг блоку Світличної, який додається. Це робить його реальним опонентом», – вважає антикорупціонер.

«Тому, якщо ми не хочемо знову мимоволі «зіграти в Гену», зігрітися, а не наздогнати, то ми повинні почати про це домовлятися. Так, починати треба не в паблік. Якщо ми (всі!) Хочемо поборотися, то необхідно починати цю розмову, щоб мати шанси вже зараз, а не через 5 років. Ми повинні починати бачити за деревами ліс, а не давати шанс нашим опонентам ще 5 років калічити місто. На нас лежить велика відповідальність і ми повинні її усвідомлювати», – аргументує Дмитро Булах.

І пропонує налагоджувати комунікації.

«Ми готові обговорювати варіанти, як це зробити правильно і коректно для всіх», – заявив Дмитро Булах.

Як повідомляла «Справжня Варта», посаду Харківського міського голови на місцевих виборах в команді Світличної виборюватиме Ігор Черняк. Заявив про готовність іти на місцеві вибори в команді Світличної й Голова правління ХАЦ Дмитро Булах. Долучився до команди Юлії Світличної і депутат Роганської ОТГ, екс-голова спілки ветеранів АТО Микола Сапелкін. До команди Юлії Світличної на місцевих виборах – 2020 на Харківщині приєднався селищний голова Козачої Лопані В'ячеслав Задоренко.

comments powered by HyperComments