«Виникає непереборне бажання підтримати»: заслужений лікар України Валерій Пітько йде на вибори в команді Світличної

Субота, 29 серпня 2020, 20:25
Керівник Державного закладу «Український медичний центр акушерства, гінекології та репродуктології МОЗ України», заслужений лікар України Валерій Пітько приєднується до команди Юлії Світличної, аби йти на місцеві вибори - 2020.
«Виникає непереборне бажання підтримати»: заслужений лікар України Валерій Пітько йде на вибори в команді Світличної

«Зважаючи на значущі зміни, які відбулись в сфері охорони здоров'я Харківщини завдяки роботі Юлії Світличної, виникає непереборне бажання підтримати прогресивного керівника та долучитись до «Блоку Світличної «РАЗОМ!», адже цілі та прагнення цієї команди мені близькі та зрозумілі», - заявив Валерій Пітько.

Свій вибір він аргументує у FB так:

«Моя професія та посада змушують щоденно стикатися з реальним станом нашої медицини, її потребами та вирішувати проблеми. Наприклад, коли декілька років тому постало питання про закриття Нововодолазької ЦРЛ, мені ні до кого було більше звернутись , як до голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. Це перший губернатор, що відвідала лікарню, особисто пройшлася по палатах, подивилася в яких умовах та за допомогою якого обладнання лікуються хворі. Завдяки персональному контролю Юлії Олександрівни нам вдалось не тільки зберегти районну лікарню, а й провести її реконструкцію», - розповідає лікар.

За його словами, Юлія Світлична всіляко підтримує вирішення соціальних проблем в регіоні, активно працює над залученням коштів для відновлення та будівництва значущих для Харківщини медичних об'єктів, таких як Обласна лікарня, Обласний диспансер радіологічного захисту та багато інших. Єдиний державний діяч, чиї обіцянки щодо будівництва нового сучасного онкологічного комплексу не залишились на папері, а мають реальне фінансування та втілення:

«За її підтримки вперше в Україні уже більше року успішно здійснюється безкоштовне лікування безпліддя методом допоміжних репродуктивних технологій за кошти обласного бюджету в рамках програми «Здоров’я Слобожанщини», що допомогло багатьом безплідним парам відчути радість батьківства», - стверджує Валерій Пітько.  

Нагадаємо, на майбутніх виборах від партії «Блок Світличної «Разом» балотуватиметься директор Харківського обласного центру онкології Денис Скорий. Ще раніше до команди Світличної долучився заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру Костянтин Рибалко.

comments powered by HyperComments