Брудні технології у Харкові: Кучер вирішив мімікрувати під Кернеса (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 20 жовтня 2020, 09:32
На фінішній прямій до місцевих виборів голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер вдався до технологій «чорного піару».
Брудні технології у Харкові: Кучер вирішив мімікрувати під Кернеса (ФОТО, ВІДЕО)

У «запозиченому» один в один стилі передвиборчої кампанії «Блоку Кернеса» в центрі Харкова замайоріли агітаційні бігборди на підтримку Олексія Кучера, в котрого раптом, за кілька днів до виборів, з'явився блок його імені. Банери аж ніяк не співпадають з фірмовими кольорами політсили, яку представляє Кучер. 

Окрім того, у Фейбуці, на офіційній сторінці Кучера з'явилося передвиборче відео нинішнього губернатора. Взявши за основу нашумілий кілька років тому відеоролик репетиції запису передвиборчої промови Михайла Добкіна, він спробував зробити свій варіант звернення до виборців. Вийшло, м'яко кажучі, не дуже...

Як повідомляла «Справжня Варта», напередодні виборів у Харкові та області активізувалися технології «чорного піару» проти учасників виборчого процесу. Зокрема, проти Блоку Світличної «Разом!». Поліція внесла відомості про розповсюдження неправдивих матеріалів до ЄРДР.

Нагадаємо, за результатами опитування лідерами довіри на Харківщині стали партії Кернеса та Світличної.

comments powered by HyperComments