Завтра площу Свободи відкриють для транспорту

Понеділок, 11 липня 2016, 15:23
У Харкові підбили підсумки роботи фан-зони Євро-2016.
Завтра площу Свободи відкриють для транспорту

За даними чиновників, за місяць майданчик відвідали понад 100 тисяч вболівальників, які в цілому випили 20 тисяч літрів пива. Наразі у фан-зоні тривають роботи з демонтажу.

Заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Віталій Коваленко повідомив журналістам, що завтра, 12 липня, опівдні площу Свободи відкриють для транспорту.

Він розповів, що відвідувачів очікувалося значно більше, але невдалий виступ національної збірної вніс свої корективи.

«В цілому проект себе реалізував. Мешканці приймали участь, ми почули відгуки. Конфліктних ситуацій не було. Були нюанси по туалетах, ми оперативно ці питання вирішували. Ті глядачі, які відвідували фан-зону, фактично допомогли нам усунути недоліки», — зазначив Віталій Коваленко.

За його інформацією, на день до фан-зони приходило близько 3 тисяч відвідувачів. Для них, окрім переглядів матчів, організували понад 20 заходів.   

«Були вболівальники з Польщі. Ми поспілкувалися. Негативних відгуків ми не почули. Всім сподобаляся атмосфера, яка тут панувала, що можна як подивитись матч, так і посидіти, випити келих пива, розслабитися, провести гарно час після робочого дня», — розповів заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Нагадаємо, відкриття мегамайданчику для футбольних фанів відбулося 10 червня. Організатори не лише матчі демонстрували, а й підготували насичену програму. За цей час у фан-зоні відбулася безліч заходів, наприклад, Фестиваль вуличних культур, кінопоказ, День українського кіно, турнір «Богатирські ігри» або етнофестиваль традицій та обрядів. Фінальний матч на площі дивилися понад 1000 харків’ян.

comments powered by HyperComments