Визначилися фіналісти Чемпіонату Харківщини з футзалу

Антон Авксентьєв  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 21:59
За звання найсильнішої аматорської команди області посперечаються «Nik&Ars» та «Viva-Cup».
Визначилися фіналісти Чемпіонату Харківщини з футзалу

У понеділок увечері у спорткомплексі «Каразінський» були зіграні півфінальні матчі вищої ліги Кубку ФК «Універ». У першому матчі «Nik&Ars» розгромив «Етуаль» з рахунком 8:3. У складі переможців яскраву і результативну гру продемонстрував колишній капітан національної збірної Валерій Замятін.

Другий півфінал вийшов більш напруженим: переможець регулярного чемпіонату «Жилстрой-2» та учасник цьогорічного Кубку України «Viva-Cup» більше думали про оборону, ніж про атаку. В підсумку основний час завершився з рахунком 1:1, а у драматичній серії післяматчевих пенальті пощастило гравцям «Viva-Cup» (3:1).

Нагадаємо, що чвертьфінальну стадію «Viva-Cup» також подолав завдяки більш вдалій реалізації післяматчевих пенальті. У свою чергу, «Nik&Ars» тижнем раніше розгромив «Галерею» 7:0. В останніх двох матчах підопічні відомого харківського футзаліста Богдана Чепеля забили суперникам цілих 15 голів, тому саме «Nik&Ars» підходить до фіналу в ранзі фаворитів.   

Тоді як у більшості з 12 дивізіонів змагання завершились ще на вихідних, у найсильніших команд області головний матч ще попереду. Фінал турніру відбудеться в п’ятницю, 30 грудня, на паркеті спорткомплексу «Локомотив». Початок зустрічі – о 19:30.   

 

comments powered by HyperComments