Кращі підрозділи ДСНС взяли участь в змаганнях з міні-футболу

Субота, 21 січня 2017, 17:03
Змагання з міні-футболу в рамках спортивної «Спартакіади-2017» Головного управління ДСНС України у Харківській області відбулися 20 січня.
Кращі підрозділи ДСНС взяли участь в змаганнях з міні-футболу

Як повідомляє Головне управління ДСНС в Харківській області, у футбольних змаганнях взяли участь 10 команд рятувальних підрозділів Харкова: спортсмени-рятувальники 9-ти райвідділів міста Харкова та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС.

Турнір проводився по круговій системі – кожна команда боролася за перемогу з усіма іншими. Їх було розбито дві групи по 5 команд. З кожної групи вийшло по дві команди, які і зіграли у півфіналі та фіналі. В результаті бронзовими призерами стали рятувальники Московського району. Друге місце посіла команда Новобаварського району, які у фіналі поступилися рятувальникам зі Слобідського району.

Переможцями міського етапу змагань з міні-футболу стали спортсмени-рятувальники зі Слобідського райвідділу ДСНС. Їх нагородили кубком та почесними грамотами. Нагородження проводив особисто начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Волобуєв Олександр Васильович.

Це далеко не перші змагання з міні-футболу. Як повідомляла «Справжня варта», 12 січня відбувся фінальний етап змагань з міні-футболу у межах спортивної «Спартакіади». У заході взяли участь команди рятувальних підрозділів Харківщини, які показали кращі результати у зональних етапах турніру.

comments powered by HyperComments