Харків`янин подає позов проти Міжнародної федерації шашок

Понеділок, 13 березня 2017, 14:59
Мова йде про захист прав, честі та гідності
Харків`янин подає позов проти Міжнародної федерації шашок

Федерація шашок України повідомила про те, що чемпіон України та світу з шашок Юрій Анікєєв із Харкова звертається до Міжнародного спортивного арбітражного суду в Лозанні у зв’язку із незаконною дискваліфікацією Міжнародною федерацією шашок (IDF).

Харків`янин вважає, що IDF порушила його права, честь і гідність.

Відомо, що Міжнародна федерація шашок представляє собою організацію, у президіумі якої семеро росіян із дев`яти членів президіуму. А Анікєєв ніколи не приховував свого патріотизму. Крім того, консервативній IDF не подобається активна участь шашиста з Харкова в обговоренні реформ у сфері шашок.

Так чи інакше, своє рішення про дискваліфікацію Анікєєва Міжнародна федерація шашок як слід не пояснила.

Для подачі позову в Лозанну необхідно 5000 євро, тому Федерація шашок України просить допомогти у збиранні цих коштів. Допомога здійснюється через благодійну організацію "Міжнародний фонд сприяння розвитку шашок".

Банківські реквізити Міжнародного фонду сприяння розвитку шашок: р/р 26043056102888 в ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО 380775, ЄДРПОУ 26581365.

Коротка назва призначення: Юрію Анікєєву. Повна назва призначення: чемпіону України та світу з шашок Юрію Анікєєву для захисту його честі і гідності у Спортивному арбітражному суді в Лозанні у зв’язку із незаконною дискваліфікацією Міжнародною федерацією шашок (IDF).

Раніше повідомлялося, що Анікєєв виграв чемпіонат України з шашок-100 у класичній грі.

comments powered by HyperComments