Керівництво клубу "Металіст 1925" "підстрахувалося" на випадок можливих хуліганських дій своїх уболівальників

Четвер, 6 липня 2017, 15:01
Наказом гендиректора ТОВ "Металіст 1925" Володимира Лінке ультрасам заборонено відвідування деяких матчів команди
Керівництво клубу "Металіст 1925" "підстрахувалося" на випадок можливих хуліганських дій своїх уболівальників

Також під заборону потрапив матч збірних Україна-Туреччина, проведення якого заплановано на 2 вересня, - повідомляє «Справжня Варта»

Не зовсім зрозуміло, як ультраси виконуватимуть наказ керівників клубу в тому випадку, якщо вони куплять квитки на ці матчі.

Поява такого наказу мотивується висновками за матеріалами внутрішнього розслідування інциденту, який відбувся 19 червня 2017 року під час матчу аматорського чемпіонату України між командами "Металіст 1925" і "Агробізнес".

Як раніше писала «Справжня Варта», засновники та керівництво ФК "Металіст 1925" попросили Авакова розслідувати хуліганство ультрас. Дії вболівальників під час матчу з "Агробізнесом" оцінені як нанесення шкоди авторитету клубу.

Самі ультраси "Металіста 1925" вибачилися за свою поведінку на матчі з "Агробізнесом". Не знімаючи з себе відповідальності, вони вказали на провокації з боку вболівальників команди-суперника.

Також провокаторами безладів на матчі «Металіст 1925» – «Агробізнес» називають «перефарбованих» членів організації «Оплот».

Незважаючи на бійку на фінальному матчі, "Металіст 1925" став членом ПФЛ. На конференції ПФЛ це рішення прийнято 15 голосами "за" при 14 голосах "проти" При цьому членство клубу одразу призупинили до розслідування ситуації з бійкою на НСК "Олімпійський".

Чи проводило якесь розслідування МВС та про його результати офіційно не повідомлялось.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments