Харківська тенісистка здобула перемогу в Туреччині

Вівторок, 28 листопада 2017, 15:54
Харків‘янка Марина Чернишова перемогла на тенісному турнірі в Туреччині
Харківська тенісистка здобула перемогу в Туреччині

З 20 по 26 листопада в Анталії проходив тенісний турнір ITF. В одиночному жіночому 18-річна Марина Чернишова у двох сетах впевнено перемогла суперниць з Туреччини, Хорватії , Чехії та Бельгії. А у фіналі харків‘янка змогла здолати болгарську тенісистку Дію Євтімову з рахунком 3:6, 7:5, 6:0, передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА. Таким чином вона здобула вже третій одиночний трофей ITF у цьому сезоні.

З Дією Євтімовою  харківська тенісистка зустрілася і у фіналі парної категорії. У дуеті зі Світланою Піроженко з Білорусі Марина на шляху до фіналу перемогла три рази. А в головному матчі за трофей з рахунком 6:4, 6:1 вона взяла гору над Дією Євтімовою та Река-Лукою Яні з Угорщини. У парному розряді це вже четвертий трофей Марини Чернишової в 2017 році.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно Харків'яни змусили росіян слухати гімн України. Він лунав в Москві завдяки збірній команді з акробатичного рок-н-ролу. У турнірі взяли участь понад 1000 спортсменів з 20 країн. Збірну України представляли спортсмени з Харкова та Павлограда.

comments powered by HyperComments