Вихід ФК «Металіст 1925» до Першої ліги має велике значення для всіх харків'ян - Світлична

Субота, 26 травня 2018, 20:48
26 травня в заключному матчі сезону харківська команда перемогла «Миколаїв - 2» з рахунком 4:0.
Вихід ФК «Металіст 1925» до Першої ліги має велике значення для всіх харків'ян - Світлична

Привітання від губернатора Юлії Світличної опубліковане на сайті ХОДА.

«Щиро вітаю «Металіст 1925» із перемогою! Вихід команди до Першої ліги має велике значення не тільки для спортсменів, їх тренерів та відданих уболівальників, проте й для всіх харків'ян, - відзначила, вітаючи команду, голова ХОДА Юлія Світлична. - Власними очима ми бачимо становлення дійсно народної команди. Упевнена, що у футболу в Харкові та харківського футболу велике майбутнє. Разом – спільними зусиллями влади, спортсменів, усієї харківської громади ми відроджуємо втрачене та відкриваємо нові горизонти. Бажаю «Металісту 1925» нових перемог, підкорення вершин, а всім нам – виходу харківської команди до Прем`єр ліги».

Раніше ми писали, що 8 травня перед тренуванням генеральний директор футбольного клубу «Металіста 1925» Володимир Лінке представив футболістам і спільноті нового головного тренера Сергія Валяєва.

Також ми повідомляли, що «Металіст 1925» в матчі 31-го туру чемпіонату України в другій лізі (група «Б») зазнав п'ятої в третьому колі поразки, поступившись у гостях команді «Нікополь» з рахунком 0:1. З двох матчів, що залишилися, «Металісту 1925» достатньо було виграти всього один, щоб зберегти за собою друге місце в групі і завоювати путівку в першу лігу. Цим матчем і виявилася гра 26 травня з ФК  «Миколаїв - 2».

 

comments powered by HyperComments