Харків’яни - кращі в Україні у стрибках у воду

Четвер, 31 травня 2018, 14:37
Відкриті змагання зі стрибків у воду серед вікових груп «А» та «В» відбулись в Києві.
Харків’яни - кращі в Україні у стрибках у воду

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Участь у них взяли вісім команд, які представляли сім регіонів України, а також гості з Фінляндії. За підсумками чемпіонату на рахунку збірної Харківської області були 1 золота та 2 срібні медалі, які завоювали підопічні тренера Наталі Андрієвської.

Чемпіонами України стали Ілля Парака та Владислав Клинков, які перемогли в синхронних стрибках серед юнаків з триметрового трампліна.

Дві срібні медалі були на рахунку Поліни Синиці. Харків’янка посіла друге місце в індивідуальних стрибках з вишки серед дівчат та разом з Олександрою Левицькою з Донецької області – друге місце в синхронних стрибках з вишки серед дівчат.

У командному заліку збірна Харківської області з результатом 1315 очок посіла друге місце, поступившись лише суперникам з Фінляндії (1625 очок). Замкнули трійку кращих команд спортсмени з Луганської області (1160 очок).

За підсумками змагань буде сформована збірна України, яка з 23 червня по 1 липня цього року буде боротися за медалі юнацького чемпіонату Європи.

Раніше ми писали, що в Україні є досвід проведення серйозних європейських спортивних змагань. Минулого року відбувся Чемпіонат Європи з боксу в Харкові і Чемпіонат Європи зі стрибків у воду в Києві.

Також "Справжня Варта" повідомляла, що харківські синхроністки завоювали 8 нагород на Світовій серії в Будапешті.

comments powered by HyperComments