Харківські синхроністки знов на висоті

Середа, 6 червня 2018, 13:29
Харківські синхроністки блискуче виступили в Канаді на етапі світової серії.
Харківські синхроністки знов на висоті

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

До складу збірної України ввійшли виключно представниці Харківської області: Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Владислава і Марина Алексєєви, Валерія Апрелєва, Олександра Кашуба, Яна Нарєжна, Катерина Резнік, Марта Федіна, Аліна Шинкаренко, Олександра Коваленко та Вероніка Гришко.

У технічній та довільній програмах груп харків’янки здобули перемоги з результатами 90.7305 та 93.2000 бали. Суперниці з Японії, які посіли другі місця, отримали від суддів 90.3419 та 92.3667 бали. 

Впевнено перемогла збірна України і в змаганнях комбінованих груп  - 92.9000 бали. Другими стали американки, виступ яких судді оцінили в  84.5333 бали.

Ще одну золоту медаль наші спортсменки здобули в хайлайті, отримавши за свій виступ 92.7667 бали. Друге місце було за француженками 86.7000 бали.

Срібними призерками харківські синхроністки стали в соло та дуетах.

Раніше ми писали, що відкриті змагання зі стрибків у воду серед вікових груп «А» та «В» відбулись в Києві. Участь у них взяли вісім команд, які представляли сім регіонів України, а також гості з Фінляндії. За підсумками чемпіонату на рахунку збірної Харківської області були 1 золота та 2 срібні медалі, які завоювали підопічні тренера Наталі Андрієвської.

Також "Справжня Варта" повідомляла, що харківські синхроністки завоювали 8 нагород на Світовій серії в Будапешті.

comments powered by HyperComments