Харківська фехтувальниця завоювала дві медалі на Кубку світу з фехтування на візках

П'ятниця, 13 липня 2018, 16:27
У Варшаві відбувся етап Кубка світу з фехтування на візках, дві медалі якого завоювала харківська фехтувальниця Євгенія Бреус.
Харківська фехтувальниця завоювала дві медалі на Кубку світу з фехтування на візках

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Участь у змаганнях взяли 256 спортсменів з 33 країн. Україну представляли 14 спортсменів, які здобули 3 золоті, 2 срібні та 5 бронзових нагород. З них одну золоту та одну срібну завоювала харків’янка Євгенія Бреус.

Євгенія стала переможницею в фехтуванні на шаблі серед жінок. У фіналі вона з рахунком 15:3 розгромила представницю Угорщини Єву Хаймаші.

Срібною призеркою цього етапу Кубка світу харків’янка стала в фехтуванні на шпазі, поступившись у фіналі змагань росіянці Юлії Майє.

Нагадаємо, з 22 по 28 квітня у Києві проходили змагання  з фехтування серед дорослих спортсменів.Харківські спортсмени успішно показали себе під час фехтування на шпагах серед чоловіків і перемогли у командних змаганнях. Також була здобута срібна медаль у особистому заліку.

Також ми писали, що збірна України у складі харків’ян Максима Карюченка, Андрія Опанасенка, Андрія Деркача та Руслана Гасанова завоювала бронзові медалі на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів, юніорів та дорослих.

А харків`янин Роман Свічкар здобув «бронзу» етапу Кубка світу в Парижі.

comments powered by HyperComments