Харків’яни здобули 82 нагороди під час національних змагань з велоспорт

Понеділок, 6 серпня 2018, 18:03
На рахунку харківських спортсменів 29 золотих, 26 срібних та 27 бронзових медалей.
Харків’яни здобули  82 нагороди під час національних змагань з велоспорт

В Куп'янську на спеціалізованій трасі пройшла серія національних турнірів з велоспорту ВМХ. За даними прес-служби ХОДА, то був другий етап Кубка України у всіх вікових категоріях. Крім того, відбулися чемпіонати України в індивідуальних перегонах серед юнаків та юніорів. Загалом, на рахунку харків’ян 29 золотих, 26 срібних та 27 бронзових медалей. 

У змаганнях серед юнаків у своїх вікових групах завоювали золоті нагороди Ілля Рибін (юнаки 15-16 років), Аліна Орлова (дівчата 15-16 років), Дарина Сузова (дівчата 13-14 років), Андрій Сердюк (юнаки 11-12 років), Олександра Капустіна (дівчата 11-12 років) та Катерина Шутько (дівчата 9-10 років). 

 У змаганнях серед дорослих золоті медалі другого етапу Кубка України здобули Владислав Сапожников і Аліна Ласкіна. Наступна серія національних турнірів з велоспорту ВМХ відбудеться в середині серпня в Чернівцях. 

Нагадаємо, що нещодавно харківській спортсмен став призером чемпіонату Європи з боротьби. Адлан Батаєв здобув «бронзу» на чемпіонаті серед юніорів з боротьби, який з 30 липня по 4 серпня проходив в італійському Римі. 

comments powered by HyperComments