Харків’яни здобули п’ять медалей чемпіонату України

Середа, 15 серпня 2018, 10:19
Харківські спортсмени могли добре показати себе під час змагань
Харків’яни здобули  п’ять медалей чемпіонату України

Чемпіонат з боксу України відбувся у Кропивницькому. Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, в змаганнях взяли участь спортсмени зі всіх регіонів України. За підсумками чемпіонату, на рахунку в харківської збірної є одне “золото”, два “срібла” та дві “бронзи”.  

Чемпіоном України у вазі до 60 кг став Володимир Єрьоменко. Спортсмен зміг з перемого провести чотири поєдинки та дійти до фіналу. Там він роздільним рішенням суддів 4:1 переміг тернопільського боксера Данила Горбенка. 

Срібна медаль дісталася Данилу Дрижаку (вагова категорія - 44-46кг), який у фіналі програв 0:5 одеському боксеру  Дмитру Молодану, а також Володимиру Швирлу (вагова категорія - до 54кг). У фіналі він одноголосим рішенням суддів поступився вінницькому спортсмену Максиму Власюку.  

Бронзовими призерами стали Микита Горбатенко (вагова категорія - до 70кг) та Матвій Ражба (вагова категорія - до 75кг). 

Нагадаємо, що Харківський клуб вийшов до плей-офф жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. ЖФК «Житлобуд-1», який вдома приймав груповий раунд, стартував з розгромної перемоги 8:0 над мальтійським клубом «Біркіркара», а в наступному матчі також впевнено переграв з рахунком 5:2 уельський «Кардіфф Мет». 

comments powered by HyperComments