Еліна перемогла Тетяну, Світоліна здолала Марію: результати другого кола Великого Шолома

Середа, 29 серпня 2018, 22:51
У другому колі US Open харківська тенісистка Еліна Світоліна зустрічалася з німкенею Тетяною Марією.
Еліна перемогла Тетяну, Світоліна здолала Марію: результати другого кола Великого Шолома

Ці суперниці не так давно грали між собою – у першому колі Wimbledon, коли несподівану перемогу здобула Тетяна Марія.

Цього разу Еліна Світоліна взяла реванш. На два сети вона витратила лише одну годину та 10 хвилин. При цьому сам матч відбувався за великої спеки – термометр зашкалював за 40 градусів.

Перший сет розпочався з того, що тенісистки програли свої подачі. Однак якщо Світоліна віддала лише одну свою, то Марія – дві. У сьомому геймі Світоілна ще раз виграла подачу суперниці, і у восьмому оформила перемогу у сеті 6:2.

Другий сет теж розпочався з того, що Світоліна виграла подачу суперниці. Однак цього разу українка не віддала свою. За такої переваги у два очки тенісистки дійшли до дев’ятого гейму, де з третьої спроби Світоліна таки здійснила матч-пойнт. Загалом 2:0 (6:2, 6:3).

Як повідомляла «Справжня Варта», перша ракетка України і сьома ракетка світу Еліна Світоліна вдало розпочала свій шлях на US Open. В рамках першого кола змагань харків'янка  переграла американку Сачію Вікері з рахунком 6:1.

Суперниця Еліни Світоліної по третьому колу вже відома. Українка зіграє проти китаянки Ван Цян. Китайська тенісистка успішно подолала друге коло, вигравши в двох сетах в матчі проти румунки Ірини Бігу 6:3, 6:1.

comments powered by HyperComments