Як інтернет на телефоні може зробити вашу роботу продуктивнішою

Четвер, 12 листопада 2015, 18:56
Смартфон з 3G інтернетом - це не лише безмежне спілкування і розвага, а і незамінна для роботи річ, яка дозволить вам провести свій трудовий день ефективніше.
Як інтернет на телефоні може зробити вашу роботу продуктивнішою

Нагадаємо, що у рамках нашого спецпроекту  "Якісний 3G", який реалізується завдяки підтримці видатного вітчизняного оператора мобільного зв'язку Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому такий актуальний зараз 3G для України. Ми поговорили про того, хто є найактивнішим користувачем швидкісного інтернету в Україні і з'ясували, на що українці витрачають трафік 3G.

Цікаво, що, згідно з дослідженнями, 3G інтернет від компанії "Київстар" навіть якісніший, ніж Європі. Як показали результати досліджень, відсоток успішних 3G в мережі цього оператора вище.

Про це в ході прес-конференції в Києві повідомив президент компанії "Київстар" Петро Чернишов.

За його словами, на сьогодні 2600 базових станцій "Київстар" на мережі 3G вже працюють, навіть якщо скласти усі станції інших операторів, в сумі вийде менше.

«Ми вирішили поділити усі базові станції, які ми побудували, на кількість днів роботи. Вийшло, що щодня ми запускали по 17 станцій 3G», - розповів Петро Чернишов.

За його словами, зовсім скоро харків'яни зможуть користуватися швидкісним інтернетом від «зоряного оператора».

«Харків - це місто нашої надії. Ми дуже хочемо запустити 3G в Харкові, технічно ми зможемо це зробити у кінці листопада. Якщо дозволить центральний штаб, ми запустимо мережу в тестовому режимі у кінці місяця», - повідомив Петро Чернишов.

Так що дуже скоро зв'язок нового покоління змінить життя харків'ян. А для того, щоб ви могли використати швидкісний інтернет на вашому смартфоні не лише для відпочинку, але і для роботи, сьогодні ми розповімо про те, як зробити робочий процес продуктивнішим і приємнішим всього в декілька кліків. Розробники вигадали для цього десятки додатків, відкрили безліч цікавих сайтів. Ми представимо п'ятірку кращих.

Noisli

Іноді для того, щоб працювалося краще, бракує якоїсь дрібниці. Наприклад, звуків. Деяким працюється краще під шум дощу, хтось віддає перевагу звукам лісу, а хтось - співу птахів. Якщо ви вважаєте за краще працювати в оточенні приємних звуків, Noisli - додаток для вас. Користувачі швидкісного інтернету можуть користуватися ним безкоштовно через браузер.

Headspace

Іноді для того, щоб з'явилися сили працювати, доводиться навіть медитувати. Благо, для цього теж створено спеціальні застосування і сайти. Headspace - справжня енциклопедія про медитацію, де ви знайдете відеоуроки і аудіопоради. Енді Паддікомб - ваш віртуальний учитель - в реальному часі розповідає про те, що саме треба робити. Перші десять уроків доступні онлайн абсолютно безкоштовно.

Forest

Ідеальне застосування для тих, хто просто не може зосередитися. Суть в тому, що починаючи нову справу, ви саджаєте дерево в додатку. Коли завдання виконане, дерево зростає. Якщо ж ви відволіклися на соцмережі або зовсім закинули справу, то ваш паросток гине. Завдання користувача - посадити ліс у себе в смартфоні.

Now Relax

Now Relax - збірка чудових пейзажів зі всього світу. Кожен пейзаж анімований і має звуковий супровід. Щодня користувачі розширюють базу, додаючи свої пейзажі. Для того, щоб розслабитися, вам треба лише відкрити браузер і зайти на сайт.

Workflow

Workflow дозволить вам автоматизувати цілу послідовність дії. Якщо ви часто створюєте PDF- файли з веб-документів, додаток дозволить вам робити це в один клік. Можливості Workflow практично необмежені, вам треба тільки вносити свої побажання в програму.

Так, маючи смартфон і доступ до швидкого інтернету, ви зможете не лише розважатися, але і продуктивно працювати упродовж усього дня.

 

 

comments powered by HyperComments