Лідери Опоблоку не будуть розгойдувати Одесу і відлітають геть

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 2 травня 2016, 15:51
Представники "Опозиційного блоку", які прибули на виступ на Куликовому полі, залишають Одесу.
Лідери Опоблоку не будуть розгойдувати Одесу і відлітають геть

До річниці 2 травня, глава "Опозиційного блоку" Юрій Бойко і його однопартієць Ігор Новинський планували виступити біля Будинку профспілок.

В аеропорту їх зустріли активісти "Автомайдану". Вони заблокували будівлю. На їхню думку, поява політиків на Куликовому полі може спровокувати масові заворушення. Таким чином, представники "Опозиційного блоку" були позбавлені можливості приїхати на зустріч з проросійськими активістами.

В аеропорт також приїхав начальник Національної поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе. Поліцейський провів бесіду з Юрієм Бойком та Ігорем Новинським. Після цього, політики передумали зупинятися в Одесі і зустрічатися з сепаратистами.

Нагадаємо, зараз територія Куликова поля перекрита через повідомлення про мінування. Проросійські активісти розташувалися біля Куликова поля біля трамвайного кільця. А квіти в пам'ять про загиблих поклали на газоні.

Нагадаємо, що  2 травня - роковини трагедії в Одесі. Зазначимо, що у ході заворушень в Одесі 2 травня 2014 р. загинуло 48 людей і постраждало більше 200. Більшість втратили життя в Будинку профспілок під час пожежі. Також під час бійки на Грецькій площі загинули 6 осіб. Учасниками конфлікту з одного боку були активісти євромайдану і футбольні «ультрас» з Харкова та Одеси, з іншого — «антимайдановці», які з лютого розбили наметовий табір на Куликому полі.

comments powered by HyperComments