Як в Одесі кінофестиваль відкривали: фоторепортаж

Субота, 15 липня 2017, 15:06
Увечері 14 липня з урочистої ходи кинознаменитостей, одеського культурного бомонду, місцевих політиків, чиновників і бізнесменів по "червоній доріжці" відкрився черговий Одеський міжнародний кінофестиваль.
Як в Одесі кінофестиваль відкривали: фоторепортаж

Про це пише "Южный Курьер". 

"Червона доріжка" розташовувалася в першому кварталі вулиці Рішельєвській - від вул. Дерибасівської до входу в Оперний театр. Церемонія відкриття проходила у будівлі.

Гості фотографувалися на фоні спеціального бренд-воллу.

"Зарубіжних кінозірок і відомих діячів кіноіндустрії було відверто мало - польська режисер Агнешка Холланд, актриса Сибіль Кекіллі з "Гри Престолів", Ейдан Тернер, який грав роль гнома Кілі в "Хоббіті"", - пише видання.

Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко зазначила, що інші бояться їхати в Україну, проте потім вона була вимушена вибачатися за свої слова, сказавши, що її не так зрозуміли. 

Серед гостей відкриття - голова обласної адміністрації Максим Степанов з дружиною, він під час урочистостей наголосив, що це важлива подія і для Одеси, і для України.

Мер Одеси Геннадій Труханов з'явився на публіці з сім'єю і розповів, що в дитинстві грав епізодичну роль у фільмі про війну в Афганістані.

Також на доріжці були голова облради Анатолій Урбанський з дружиною, його заступник Олег Радковський з дружиною Наталією.

Повний фоторепортаж - на сайті "Южный Курьер". 

 

comments powered by HyperComments