«Труханівська Січ» знову завітає до Харкова

Понеділок, 9 жовтня 2017, 12:07
9-й потяг, Військово-Реконструкторський «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», буде організований з 9 по 22 жовтня 2017 року
«Труханівська Січ» знову завітає до Харкова

Його маршрут - Київ — Миколаїв — Херсон, Скадовськ — Запоріжжя — Харків — Конотоп — Глухів (або Суми) — Крути — Чернігів — Київ — Вінниця — Київ, - повідомляє «Справжня Варта»

Заплановано, що 14 жовтня спільно з Міністерством молоді і спорту буде організовано відзначення Дня Захисника Вітчизни в Харкові, а також відвідування військового аеродрому.

Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки Національної Єдності. Завдяки спільній роботі волонтерів і представників різних гілок влади за період з 19 квітня 2016 року було реалізовано вже 8 Потягів, в концепції яких на першому місті були питання підтримки і популяризації національно-патріотичного виховання молоді, - повідомили у Міноборони.

Як раніше писала «Справжня Варта», поїзд єднання «Труханівська січ» ламає стереотипи щодо Сходу та Заходу.

До Харкова завітало близько 300 мешканців з різних міст України. Попереду у них – знайомство з найбільш знаковими пам’ятками міста, і разом з тим – з його історією та культурою. Пасажири запевняли, що готові цього дня почути і побачити багато нового, пізнавального та цікавого.

«Я хотів би подякувати Харкову за все, що ми побачимо, – розповів Микола Бондар, отаман «Труханіської січі», – незважаючи на те, що дехто з чиновників не хотів нас тут бачити. Але ми приїхали. Минулого разу нас не зустрічали на такому рівні».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments