Влада на місцях повинна на руках носити всіх інвесторів - Порошенко

Вівторок, 24 жовтня 2017, 16:13
Це стосується не тільки іноземних інвестицій, але й українських підприємців, які створюють нові робочі місця
Влада на місцях повинна на руках носити всіх інвесторів - Порошенко

Мотивація: інвестиції - це створення нових робочих місць.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко у своєму виступі на засіданні Ради регіонального розвитку, - повідомляє «Справжня Варта».

Порошенко: "Я хочу наголосити, що кількість новостворених робочих місць має і буде одним із основних критеріїв вашої роботи, шановні і голови адміністрацій, і міські голови. Хто ваші перші помічники в цьому? Інвестори. І ви маєте носити їх на руках, причому  не лише  закордонних, як зараз модно: іноземець приїхав – і квіти, і коровай. А місцевий інвестор – почекає за дверима. Ні. Український інвестор має бути не менше, а може навіть і більше шанований".

За словами Порошенка, він особисто докладатиме усіх зусиль, аби забезпечувати політичні умови для реформ та інвестицій, і узгоджену позицію в трикутнику Президент – Уряд з Прем’єр-міністром – Парламент.

Як раніше писала «Справжня Варта», серед ключових питань у порядку денному цього засідання - децентралізація.

Таку думку висловила голова ХОДА Юлія Світлична, яка зараз бере участь у засіданні Ради регіонального розвитку під під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Губернаторка про децентралізацію: «На Харківщині завдяки децентралізації ми змогли реалізувати цього року низку важливих загальнонаціональних проектів. - Це відкриття одного з найпотужніших та найсистемніших центрів надання адміністративних послуг, відкриття та будівництво об’єктів сфер охорони здоров’я та освіти. Будемо продовжувати будувати найсучасніший сміттєпереробний комплекс, будуватимемо дві станції метрополітену, продовжуємо реконструювати обласну філармонію. Низка проектів дозволяє також залучити додаткові кошти в процес ремонту доріг».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments