«Київстар» нагородив переможців математичної олімпіади серед школярів Romanian Master in Mathematics

Середа, 1 квітня 2015, 23:18
«Київстар» у рамках соціальної ініціативи з підтримки освіти в Україні привітав харківських ліцеїстів - Софію Дубову і Дениса Смирнова з перемогою. Вони стали бронзовими медалістами олімпіади. Переможців нагородили сучасними планшетами з безлімітним мобільним інтернетом.
«Київстар» нагородив переможців математичної олімпіади серед школярів Romanian Master in Mathematics

Міжнародна олімпіада Romanian Master in Mathematics для школярів проходить в румунському Бухаресті вже сім років поспіль. У змаганнях бере участь команда з шести школярів від кожної країни. Учні змагаються за чотирма дисциплінами: інформатика, хімія, фізика і математика.

З 25 лютого по 1 березня 2015 року пройшла сьома олімпіада. У ній брало участь сімнадцять команд з різних держав світу (Китай, США, Росія, Великобританія, Франція і інші).

«Ми підтримуємо талановитих школярів-переможців міжнародних і знакових національних олімпіад з фізики, математики, а також студентів радіотехнічних спеціальностей. Освіта формує майбутнє країни і, підтримуючи талановиту молодь, «Київстар» піклується про майбутнє України. Такі, як Софія і Денис, в подальші десятиліття впроваджуватимуть інновації в українських реаліях, сприятимуть виведенню Батьківщини на новий рівень розвитку. Тому сьогодні соціально відповідальний бізнес, лідер на ринку інновацій, повинен підтримати їх на цьому шляху і мотивувати до нових перемог», - відзначила Наталія Дадиверіна, регіональний менеджер зі зв'язків з громадськістю Центрального регіону «Київстар».

Компанія планує фінансово підтримати немало заходів, які проводитимуться цього року у Львові, Вінниці, Дніпропетровську, Одесі, Києві і Харкові. Окрім цього, в липні планується поїздка дітей на Міжнародну олімпіаду з математики в Тайланд. Разом зі школярами на олімпіаду поїдуть і учителі, які підтримуватимуть і відстоюватимуть інтереси дітей. У змаганні візьмуть участь також учні з Харкова, їх забезпечать телефонами і роумінгом, якщо вони займуть призові місця, їх нагородять цінними подарунками.

На даний момент «Київстар» підтримує різні освітні програми для студентів і школярів. Одним з головних напрямів у цьому плані є робота з обдарованими студентами через кафедри харківських ВИШів.

Нагадаємо, 20 березня 2015 року в лабораторії 3Gkyivstartestlab пройшла прес-конференція на тему «Закрите тестування зв'язку стандарту 3G», під час якої учасники познайомилися з основними принципами побудови і роботи 3G-мережі, а також з досвідом групи VimpelCom Ltd з впровадження стандарту зв'язку третього покоління в різних країнах світу.

Того ж дня національний оператор «Київстар» активував першу базову станцію мобільного зв'язку у форматі 3G.

Довідка  «Київстар»

«Київстар» - український оператор телекомунікацій, надає послуги більше 26 млн абонентів мобільного зв'язку і 810 тис. - широкосмугового інтернету. «Київстар» більше 17 років працює в Україні, і є видатним платником податків, а також одним з найкращих працедавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net

 www.kyivstar.ua

 

comments powered by HyperComments