У комп’ютерній грі Крим перетворили на Krai Mira

Середа, 13 липня 2016, 16:40
Харків'янин Ростислав Кравців зібрав для свого проекту інтернаціональну команду.
У комп’ютерній грі Крим перетворили на Krai Mira

Українсько-польська геймстудия TallTech розробила новий віртуальний постапокаліптичний світ. Дії рольової комп'ютерної гри Krai Mira розгортаються в Криму. Події відбуваються у 2061 році на островах, які вціліли після глобальної катастрофи. Колись квітучий Крим перетворився в радіоактивну пустелю, пише Ain.ua.

У грі немає лінійності або певного сюжету. Боротися за виживання доводиться не тільки з людьми, але і з монстрами. Гравець зіткнеться з покроковими боями з зональними ушкодженнями, азартними іграми у мирних локаціях, квестами, випадковими сутичками тощо.

Автор гри харків'янин Ростислав Кравців розповідає, що почав створювати її у 2007 році. Розуміючи, що самому не впоратися, він запросив у проект програміста з Росії, про що згодом пошкодував: його графіка, сайт, тексти і назва гри були вкрадені. У 2013 році Кравців почав створювати гру з нуля. До нього приєднався знайомий композитор Петро Кошжевський з Польщі та Цеслав Сукстул – 3D-художник з Литви, який нині проживає у Великобританії. Команда отримала 12 000 доларів від інвестора з Польщі та зібрала майже 4000 фунтів на Kickstarter.

Нагадаємо, 21 жовтня 2015 року в «ЄрміловЦентрі» презентували авторську гру Микити Філоненка «Василіса», в якій він своєрідно тлумачив події у країні. Нещодавно Микита Філоненко представив новий проект — «Безпам’ятство».

comments powered by HyperComments