Харків'янин за розумні гроші дарував "щастя" людям

Понеділок, 24 липня 2017, 19:48
Його звинуватили у продажі фейкових оксфордських дипломів та липових рейтингових нагород
Харків'янин за розумні гроші дарував "щастя" людям

Серед почесних оксфордських нагород, які у мас-свідомості асоціюються з найпрестижнішим університетом Європи - дипломи, премії та наукові звання такі, як  “The International Socrates Award” и “The Queen Victoria Commemorative Award” /премії Сократа та Хрест королеви Вікторії/, - повідомляє «Справжня Варта»

Але, як пише газета The Times, безпосередньо до університету ці нагороди відношення не мали, а їхнім засновником виступала компанія з гучною назвою. Вона належить бізнесменові Антону С. з офісами в Оксфорді і в Харкові, - пише видання

Український бізнесмен підірвав довіру до Оксфордського університету і заробив мільйони фунтів на фейкових нагородах та преміях  /" The University of Oxford’s academic reputation is being exploited by Ukrainian businessmen selling millions of pounds worth of fake awards and honours "/, - визначає The Times.

Стаття видання базується на свідченнях анонімних екс-працівників бізнесмена.

Як раніше писала «Справжня Варта», аномальний попит на закордонні паспорти активізував аферистів.

Величезна кількість бажаючих оформити закордонний паспорт і черги в підрозділах ГМС створили умови для шахраїв, які пропонують посередницьку допомогу в оформленні біометричного паспорта без черги за один, три і п'ять днів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments