Громади Солоницівки, Подворок і Пересічного об'єднаються

Четвер, 23 червня 2016, 18:00
До Солоніцевської об'єднаної громади увійшли с. Куряжанка, с. Подвірки, с. Сіряки, смт Солоницівка, смт Пересічне, с. Березівське і с. Курортне.
Громади Солоницівки, Подворок і Пересічного об'єднаються

Рішення про об'єднання було прийнято 22 червня на сесії Пересечанскої сільради. Фото документа виклав на своїй сторінці в соцмережі депутат Дергачівської райради Сергій Пономаренко.
«Я став «першотримачем» історичного для дергачівської, солоницівської та пересічанської громади документа. Працюємо далі», — написав він.

Також Сергій Пономаренко написав, що позачергова сесія Пересічанської сільради «була запеклою», але депутати підтримали утворення ОТГ.


Нагадаємо, на сесії облради депутати прийняли рішення про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Харківської області. Першою об’єднаною громадою в області є Старосалтівська. 27 березня 2016 року у Старому Салтові відбулися перші вибори депутатів селищної ради об'єднаної територіальної громади та селищного голови. Ще одна об'єднана громада — Мереф'янська — утворилася наприкінці березня. Найближчим часом планується створення Пісочінської об’єднаної громади, до складу якої увійдуть Пісочин, Коротич і Березівка. Вибори у новостворених об’єднаних тергромадах відбудуться в липні.

Фото — Сергій Пономаренко.

comments powered by HyperComments