Кримiнал

13:29
Міліціонери заарештували чоловіка, який відібрав сумку в юної дівчини. Зловмисник був озброєний.
10:35
Правоохоронці затримали зловмисника, який намагався пограбувати церкву московського патріархату на Холодній горі. При затриманні молода людина вчинила опір і міліціонерам довелося скути її наручниками.
14:25
Він дзвонив на «102» та говорив, що будинок заміновано. Йдеться про двадцятитрирічного мешканця Харкова. Його засудили на три роки до в’язниці за хибні повідомлення про замінування.
20:39
Представники харківської податкової натрапили на конвертаційний центр, за допомогою нього злочинці «відмивали» мільйони гривень, усього майже 300 мільйонів українських грошей.
13:36
Це відбувалося періодично в Орджонікідзевському районі. Він промишляв у багатоповерхівках міста, нападав на жителів і відбирав цінні речі і гроші.
13:11
Вони вирішили разом провести вечір. Сіли за стіл, потім між подружжям виник скандал. Чоловік почав бити дружину, від сильних ударів вона померла на місці. Їй було двадцять вісім років.
16:12
Йому тридцять три і він здійснює крадіжки магазинів. Йдеться про чоловіка, який раніше був судимий, а також напав на один з продуктових магазинів населеного пункту Ватутіне. Цьому грабіжникові ухвалили нещодавно вирок.
11:50
Це сталося у Комінтернівському районі. Цьому чоловіку тридцять три роки і він вже вбив свого хрещеного, якому було п’ятдесят п’ять років.
13:42
Йому 22, а він вже скоїв злочин. Йдеться про двадцятидворічного харків'янина, який нещодавно убив сімдесятирічну жінку.
17:57
Їх було двоє. Вони підробляли документи, які свідчать про право власності на нерухомість, за допомогою комп'ютерної техніки. Злочинці "брали" ту нерухомість, власники якої померли, а родичі не заявили вчасно про свої права.