Кримiнал

20:38
У скоюванні злочинів співробітники відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними группами викрили 30-річного раніше судимого харків'янина, повідомили в прес-службі ГУ МВДУ в Харківській області. Повідомляє сайт АТН.
11:12
У Харківському слідчому ізоляторі присікли спробу передачі ув'язненому наркотиків.
17:36
У четвер, 6 листопада у Балаклійському районі Харківщини було затримано троє учасників організованого злочинного угрупування, які займалися обкраданням ремонтно-транспортного заводу. Повідомляє сайт My Kharkov.info.
12:38
У м. Лозова, що на Харківщині, 20-річна дівчина зарізала свого чоловіка. Інформує Gazeta.ua. Про інцидент повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.
10:43
Керівник харківських сепаратистів Костянтин Долгов продовжує займатися антиурядовою діяльністю. Про це інформує mykharkov.info.
11:50
У Червонооскольскому водосховище в Харківській області знайшли труп.
10:52
З настанням холодів все частіше торговельні заклади стають жертвами недобросовісних покупців. На щастя, більшість супермаркетів та магазинів обладнані системами сигналізацій Державної служби охорони і групи затримання, які прибувають при спрацюванні сповіщувачів чи кнопок сигналізацій, оперативно реагують на правопорушення. Повідомляє Магнолія ТВ.
17:32
У Харкові заарештували чоловіка, який схилив до інтимної близькості 13-річну дівчинку. Про це повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області. Правоохоронці встановили, що 27-річний підозрюваний познайомився з дівчинкою, коли їй виповнилося 13 років, і умисне зав'язав з нею дружні стосунки. Зв'язок чоловіка і школярки тривав більше року, поки мати дитини не звернулася із заявою у відділ кримінальної міліції у справах дітей Червонозаводського райвідділу міліції Харкова.
10:32
У Харківській області затримали залізничного злодія. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби УМВС на Південній залізниці, затримали 39-річного порушника під час відробітку території платформи Зидьки. Як виявилося, чоловік вкрав 45 заставних болтів на переїзді "Зидьки - Геніївка Південної залізниці".
10:52
У Харкові виявили факт незаконного зберігання і продажу контрафактних сигарет.