Кримiнал

11:00
У Харкові затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на магазин. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області,нещодавно в міліцію надійшло повідомлення від 28-річної жінки-продавця про те, що близько 18:00 в магазин зайшов невідомий і, погрожуючи ножем, забрав з каси 500 гривень.
10:17
Співробітники Сахновщинського райвідділу Харківської області затримали 16-річного жителя Кегичівськогорайону, який вкрав товари і гроші. Як передає кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВД в Харківській області, після вступу в райвідділ повідомлення на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В результаті проведених заходів співробітники райвідділу встановили і затримали особу, яка скоїла цей злочин. Підозрюваним виявився 16-річний житель селища Кегичівка, який раніше вже мав проблеми з законом.
13:06
З будівлі Харківської обласної держадміністрації, яку очолює Ігор Балута, евакуювали громадян у зв'язку з інформацією про мінування, яка надійшла в міліцію о 10:25. Інформує сайт "ДЕПО".
12:36
Співробітники міліції 26 жовтня затримали 44-річного підозрюваного в неправдивому повідомленні про мінування 3 виборчих дільниць, розташованих в загальноосвітній школі №14 по вул. Корчагінців, 20, в Харкові.
12:02
Перше угрупування складалось з п’яти осіб. Вони декілька місяців палили харківські банкомати і причетні до підпалу місцевого військкомату, заявив глава СБУ Валентин Наливайченко. Повідомляє сайт каналу «24».
11:19
У Лозівському районі Харківської області затримали харків'янина, який пограбував жінку.
11:07
У Харкові затримали телефонних шахраїв. Як повідомляє корреспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, впродовж останніх 6 місяців в Харкові почастішали випадки телефонного шахрайства.
11:14
Дільничні інспектори Балаклійського райвідділу міліції Харківської області на одній з вулиць міста затримали 38-річного чоловіка з наркотичною речовиною в кишені.
11:06
Як встановило досудове розслідування, співробітник прикордонслужби за 3,5 тис. гривень погодився допомогти в перетині державного кордону України громадянинові, якому судом був заборонений виїзд за кордон. Відносно прикордонника складений звинувачувальний акт, який спрямований до суду для розгляду, повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.
10:45
У Харківській області мати заморила голодом новонародженого сина. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, 20-річна дівчина, мешканка села Старовіровка вже мала двох малолітніх дітей, проте була позбавлена батьківських прав. Після цього дівчина народила ще одну дитину - хлопчика.