Спорт

20:03
Змагання проходять 9-10 березня в спорткомплексі «Локомотив» ім. Г.Кірпи.
15:59
Збірна України у складі харків’ян Максима Карюченка, Андрія Опанасенка, Андрія Деркача та Руслана Гасанова завоювала бронзові медалі на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів, юніорів та дорослих, який проходить у Сочі з 2 по 11 березня. Це була єдина медаль України в цій віковій категорії (кадети).
09:19
Костянтин Костеневич посів друге місце під час змагань з тхеквондо.
19:48
У столиці Болгарії завершився міжнародний рейтинговий турнір класу G-1 з олімпійського тхеквондо Sofia Open-2018, де доволі успішно виступив представник Харкова Костянтин Костеневич.
12:33
Петро Порошенко зустрівся із чемпіоном ХХIII Зимових Олімпійських ігор з фристайлу Олександром Авраменком. Глава держави вручив спортсмену та головному тренеру збірної команди України з фристайлу Енверу Аблаєву високі державні нагороди – ордени «За заслуги» ІІІ ступеня.
20:29
Гравцям харківського «Геліоса» довелося залишити зону комфорту, і під сильну зливу і огидний вітер ганяти м'яча по полю.
12:03
Еліна Світоліна перемогла в тенісному турнірі, обігравши у фіналі росіянку Дарину Касаткіну
23:44
Другим змаганням нового футбольного сезону для «Шахтаря» став двобій проти італійської «Роми» у форматі Ліги чемпіонів. Матч пройшов у Харкові на стадіоні «Металіст» 21 лютого.
20:21
На три дні поспіль – 20, 21 і 22 лютого – футболістам харківського футбольного клубу «Геліос» оголосили вихідні.
21:32
Футбольний клуб «Динамо» (Київ) програв справу з розгляду апеляції на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету і Апеляційного комітету ФФУ про присудження технічної поразки за неявку команди в Маріуполь на матч 7-го туру УПЛ.