Спорт

14:28
Збірна України з академічного веслування виграла золоту медаль літньої Олімпіади в Лондоні.
18:38
Матч відкриття Чемпіонату Європи з футболу 2012 завершився у нічию. Дві червоні картки, перше нереалізоване пенальті турніру... Поляки, які вели гру у першому таймі, у другому ледь не програли. Як підсумок – бойова нічия.
12:35
Чемпіонка України та бронзова призерка квітневого Кубка Європи серед кадетів топ-рівня з дзюдо, 15-річна Яна Шевченко.
06:07
У Варшаві на стадіоні «Народовий» відбулась церемонія відкриття УЄФА Євро 2012, режисером-постановником якої став Марко Баліч. Більше 800 волонтерів за участі угорського піаніста Адама Дьордя провели невелике хореографічне шоу-відкриття для глядачів.
11:46
Національна збірна України з футболу провела другий з трьох запланованих товариських матчів під час тренувального збору в Австрії для підготовки до фінальної частини УЄФА Євро-2012 в Україні та Польщі. За невиразної гри вона закінчила поєдинок зі збірною Австрії поразкою.
11:19
Національна збірна України з футболу провела другий з трьох запланованих товариських матчів під час тренувального збору в Австрії для підготовки до фінальної частини УЄФА Євро-2012 в Україні та Польщі.
14:25
На сайті столичного клубу розміщено звернення з нагоди цієї події:
19:34
Депутати бундестагу Німеччини закликали переглянути рішення про проведення в Білорусі в 2014 році чемпіонату світу по хокею.
17:54
Європейська конфедерація шашок (ЄКШ) обрала Дніпродзержинськ місцем проведення Чемпіонату Європи з міжнародних шашок серед молоді.
15:51
Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) опублікувала оновлений рейтинг найсильніших футбольних клубів світу. Київське "Динамо", як і раніше, є найсильнішим українським клубом. Кияни повернулися у топ-20, піднявшись на два пункти, і посідають 20-те місце.