Спорт

10:59
У Гваделупі (Франція) відбудеться європейська першість з велоспорту на треку, де виступлять 13 представників України. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.
10:10
У німецькому Ессені завершився матч стадії плей-офф відбіркового турніру чемпіонату Європи 2015 року серед молодіжних команд (вік гравців до 21 року), в якому збірна Німеччини приймала команду України і виграла з рахунком 2:0.
09:41
Асоціація тенісистів професіоналів (ATP) і Жіноча тенісна асоціація (WTA) оприлюднила нові рейтинги, згідно з яким Сергій Стаховський піднявся на 10 позицій, а Еліна Світоліна встановила новий особистий рекорд у рейтингу. Про це повідомляє Тенісний портал України.
09:19
Гра у Львові завершилася з рахунком 1:0.
16:35
Харківському "Металісту" випав один з найскладніших жеребів у чвертьфіналі розіграшу національного кубку - київське "Динамо"
18:48
Харківський «Металіст» зробив перше придбання узимку. З київського «Динамо» до команди переходить півзахисник Андрій Богданов.
17:45
У Хохфільцені (Австрія) в ці дні триває другий етап Кубка світу з біатлону. Щойно жіноча збірна України здобула перше місце в естафеті.
17:48
Ксенія Нікс всього лише один рік виступає у професійних автоперегонах, але це не завадило їй потрапити на чемпіонат Європи. Про це розповів тренер Ксенії Микола Чмих на прес-конференції у інформаційному агентстві «Status quo».
14:04
У інформагентстві «Status quo» відбулась прес-конференція пілота харківської команди «М-Спорт» Ксенії Нікс на тему: «Підсумки автомобільного гоночного сезону 2013 року». Керівник команди – тренер Микола Чмих.
18:12
На 5-6 жовтня в Києві запланований масштабний міжнародний проект – турнір з автомодельного спорту Кубок пам’яті Олега Дона. Його проведуть на території столичної Малої Повітряної Академії за адресою: вул. Кавказька, 13-А.