Спорт

22:33
Київське Динамо отримало легку перемогу у матчі 13 туру Прем`єр-ліги із запорізьким Металургом. Але нервувати своїх уболівалольників динамівці традиційно змусили. Чи мороз в Заппоріжжі був великий, чи недооцінили Металург, але гра була "спустивши рукава". Хтось у Динамо не добігав, не дограв, і це змінювало малюнок гри. Повідомляє «Українська правда».
15:43
Дніпропетровський Дніпро втратив очки в домашньому протистоянні з Говерлою. У поєдинку, який очікувався "прохідним" для команди Маркевича, дніпряни могли навіть програти. Повідомляє сайт «Українська правда».
11:39
Від матчів збірних гранди української Прем'єр-ліги страждають набагато більше, ніж середняки. Практично вся основа донецької команди роз'їхалася по національних командах, в той час, як у Карпат було 11 днів на підготовку до цього матчу, втім, цього львівському клубу також виявилося замало. Повідомляє "Українська правда".
19:11
Дирекція Прем'єр-ліги постановила перенести матч 13 туру "Металіст" - "Чорноморець" на невизначений термін. Повідомляє UA-GOL.COM Новини футболу.
10:17
Дирекція української футбольної Прем`єр-ліги прийняла рішення скасувати проведення матчу 13-го туру ПЛ "Металіст" - "Чорноморець", який мав відбутися 22 листопада. Про це повідомляє прес-служба ПЛ.
13:51
В останньому матчі 2014-го року національна збірна України на НСК Олімпійський у Києві розійшлася миром з командою Литвою. Зустріч носила статус товариської, тому відразу було зрозуміло, що Михайло Фоменко перевірить найближчий резерв команди. Власне, він і сам цього не приховував напередодні, зазначивши, що молодь отримає шанс. Повідомляє "Українська правда".
15:29
На столичному НСК "Олімпійський" завершився останній матч збірної України в 2014-му році, в якому українці приймали команду Литви і зіграли внічию - 0:0. Повідомляє УНІАН.
14:14
УЄФА оголосив рішення дисциплінарного комітету стосовно Арени Львів. Повідомляється, що львівський стадіон дискваліфікували на один домашній матч. Повідомляє сайт «Українська правда».
19:18
Як і очікувалось, збірна України здобула нелегкі три очки у виїзному поєдинку з Люксембургом. Бажання суперника награти на чергову сенсацію, і не дуже вдала гра української команди в обороні додала цьому протистоянню присмак "валідольності", однак індивідуальна майстерність футболістів Михайла Фоменка стала сьогодні вирішальною.
18:39
На 75 році життя перестало битися серце легендарного футболіста «Динамо» Віктора Серебряникова. Повідомляє "Уніан".