Спорт

11:25
Група ультрас з Харкова і інших міст планують під час гри 31 жовтня на київському стадіоні «Олімпійський» вибігти на поле і зірвати матч.
15:39
Анастасія Шевченко завоювала "бронзу" на етапі Кубку світу із самбо.
11:46
Збірна України свої амбіції поїхати на ЧЄ-2016 до Франції буде доводити у раунді плей-офф. У поєдинку проти Іспанії, який команді Михайла Фоменка потрібно було вигравати, щоб пройти напряму як найкраща третя збірна, українська команда показала досить непоганий футбол, проте без забитих м'ячів.
15:55
Професіонал-супертяж, вихованець луганської школи боксу В'ячеслав Глазков стане спаринг-партнером польського боксера Маріуша Ваха під час його підготовки до поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним.
10:30
У Харкові фанати «Дніпра» та «Металіста» збираються провести товариський матч.
19:09
Марина Немченко отримала перемогу на чемпіонаті України з бігу по шосе на 10 км, а Наталія Батрак виграла міжнародний пробіг на 10 км, який відбувся в Польщі.
17:00
Всеукраїнські відкриті змагання зі стрільбі з лука «Золота осінь-2015» пройшли у Львові з 7 по 12 вересня.
14:35
Нещодавно бізнесмен Олександр Ярославський повідомив, що начебто хоче купити «Металіст». Але ця заява олігарха була тільки планами на майбутнє.
13:23
Спортсмен з Харкова Тимченко Дмитро одержав бронзову перемогу у Лас-Вегасі (США), де стартував чемпіонат світу з боротьби.
13:34
Змагання з літнього біатлону проходило в Чейлі-Градістей. Мешканка Харкова, спортсменка Ольга Абрамова взяла дві золотих нагороди з трьох.