Спорт

10:34
18 листопада у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться товариський матч національних футбольних збірних команд України та Литви. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України. Початок матчу – 21:00. Інформує УНІАН.
11:43
У центральному матчі 10 туру Динамо на виїзді з рахунком 3:0 розгромило Дніпро і кияни очолили турнірну таблицю чемпіонату України. Гра не видалася багатою на гольові моменти, а забивали лише гості. Практично вся гра була зроблена вже в першому таймі. Чи не перший удар у площину воріт від гостей виявився гольовим. Після пасу від Беланда на 28-ій хвилині Ленс пробив головою і Бойко не втримав м`яч, що закотився у кут воріт - 0:1. "Українська правда".
10:48
Донецький Шахтар втретє в сезоні зазнав гіркоти поразки у внутрішньому чемпіонаті. Після невдач в протистоянні із Зорею та в українському ель-класико від Динамо, сьогодні на команду Луческу чекала невдача в донецькому дербі з Металургом на київській Оболонь-Арені. Повідомляє "Українська правда".
17:36
У столичному Будинку футболу завершилося жеребкування 1/4 фіналу Кубка України, за результатами якої центральним стало протистояння дніпропетровського "Дніпра" і одеського "Чорноморця".
10:26
Результативна нічия Металіста на виїзді в Ужгороді залишала харківській команді хороші шанси на загальний успіх у протистоянні з Говерлою. Цим шансом підопічні Рахаєва у матчі-відповді в підсумку скористалися, хоча, як завжди не обійшлося і без проблем. З перших хвилин зустрічі господарі поля прибрали ініціативу до своїх ніг, проводячи одну атаку за іншою. Говерла у свою чергу зі старту змушена була тільки захищатись. Це непогано виходило у підопічних Грозного до середини першого тайму. Повідомляє "Українська правда".
10:44
Київське Динамо вийшло до чвертьфіналу Кубка України. Проте, зробили кияни це на так, як від них очікували уболівальники після нищівної поразки від Ольборга у Лізі Європи. Сьогодні у команди Реброва знову страждала реалізація, що не може не турбувати тренера напередодні важливого поєдинку з Дніпром. Повідомляє "Українська правда".
10:04
Дніпропетровський Дніпро став другим учасником чвертьфінальної стадії нинішнього розіграшу Кубку України. "Синьо-біло-блакитні" не залишили жодних шансів на власному полі луцькій Волині. Отже, дніпропетровці поліпшили собі настрій після поразки у Лізі Європи від Карабаха та тепер готуватимуться до знакової зустрічі з київським Динамо у чемпіонаті. Інформує «Українська правда».
12:53
Минулого тижня відбулися чергові матчі Чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги, за підсумками яких було визначено п’ятірку кращих гравців. Про це повідомляє офіційний сайт Суперліги.
12:30
Дніпропетровський Дніпро підтримав програшну тенденцію третього туру Ліги Європи, яку вчора розпочав Металіст, а сьогодні підтримало Динамо. У домашньому матчі з Карабахом, в якому команді Маркевича потрібно було перемагати, Дніпро поступився з мінімальним рахунком. Інформує «Українська правда».
11:22
Бразильський нападник донецького "Шахтаря" Луїс Адріано забив п'ять голів в одному матчі Ліги чемпіонів і, тим самим, повторив рекорд одного з кращих бомбардирів світового футболу аргентинця Ліонеля Мессі.