Спорт

18:35
Харків'янка Наталія Степанян завоювала "золото" на змаганнях Європейського кадетського циклу в Кракові (Польща). Про це RegioNews повідомили в прес-службі Національної федерації фехтування України.
23:00
Про це повідомив журналістам заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. За його словами, президент Всесвітньої федерації фітнесу і бодібілдингу Едмундас Даубарас особисто приїхав у Харків та запропонував тут провести європейський турнір.
03:21
Харків’янка Еліна Світоліна стала переможницею турніру ITF Vanessa Phillips Women's tournament в ізраїльському Ейлаті. Про це повідомляється на офіційному сайті Харківської обласної ради.
02:09
Інфраструктура Харкова готова до проведення чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році. Як повідомили у прес-службі Харківської облдержадміністрації, про це заявив начальник управління містобудування та архітектури ОДА Михайло Рабинович.
01:05
Жіноча збірна Харківської області у складі Тетяни Бережної, Ніни Мильченко та Марини Веселовської на чемпіонаті України, який проходив 29 - 31 січня в Черкасах встановила новий світовий рекорд та здобула перемогу.
15:45
Жителька Кременця Тетяна Гамера-Шмирко в японському місті Осака святкувала перемогу на дистанції 42,195 км з особистим рекордом – 2:23.58 год. Це на 34 секунди швидше, ніж показаний Тетяною час на Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні, де вона фінішувала п'ятою.
17:51
Новий власник футбольного клубу «Металіст» Сергій Курченко залишив Мирона Маркевича на посаді головного тренера команди.
14:08
Харківський бізнесмен Олександр Ярославський склав із себе повноваження Президента ФК «Металіст». Як повідомляє офіційний сайт ФК «Металіст», сьогодні, 24 грудня, О.Ярославський передав зобов'язання з фінансування клубу іншому інвестору.
18:48
АТ "Оболонь" донедавна фінансувало ФК "Оболонь", відтак припинило вкладати у команду кошти. Про це повідомив "Українському футболу" керівник головного інвестора киян Олександр Слободян.
18:25
Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич відзначив після перемоги над віденським Рапідом, що прогнози збулися і матч у Харкові справді видався непростим для його команди.