Спорт

12:18
Майже щодня у засобах масової інформації з’являється якась інформація про рішення УЄФА щодо «Металіста», котрий звинувачують у договірному матчі з «Карпатами». Спробуємо проаналізувати подібні випадки у європейському футболі та які рішення УЄФА вже виносило раніше.
18:59
В останньому матчі шостого туру між луцькою «Волинню» та львівськими «Карпатами» було зафіксовано нічию 1:1. Хоча це й була одна з не кращих ігор підопічних Олександра Севидова, та їм все ж таки вдалося врятуватися. Рахунок у матчі відкрив Ванче Шиков на 53 хвилині, а на 85 Олександр Гладкий його зрівняв.
11:44
Міжнародний чемпіонат з міні-футболу "ДІАЄВРО" проводиться за ініціативи Української Діабетичної Федерації (УДФ), яка представляє інтереси людей з діабетом в нашій державі. Проект також підтримують Міжнародна діабетична Федерація (IDF), Федерація Футболу України, Київська міська організація «Фізкультурно-спортивне товариство «СПАРТАК».
10:46
У заключному матчі першого етапу кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи між жіночими збірними України та Словаччини не виявилося переможця. Результативною нічиєю 3:3 закінчили українські дівчата виступи у себе вдома.
20:13
У грі «Карпати»-«Зоря» жодній з команд не вдалося вразити ворота суперників. Львів’яни переривають свою домашню програшну серію, луганчани продовжують свою безпрограшну.
13:01
Склавши перший серйозний іспит в цьому сезоні, харківський «Металіст» продовжує виступ в Лізі чемпіонів. Тепер «жовто-синих» чекатиме випробування німецьким «Шальке-04». Втім, як неодноразово наголошував Мирон Маркевич, пріоритетом для його команди була і залишається національна першість.
19:53
У другому матчі кваліфікації до Чемпіонату Європи серед жінок віком до 17 років українські дівчата знову поступилися з розгромним рахунком. Поки наші дівчата не можуть налагодити своєї гри і здобути залікові бали до своєї скарбниці. Невпевнена гра у захисті та інертність дій в атаці не дають позитивного результату.
18:33
Поки львівська команда набирає залікові пункти тільки на виїзді. Так і в четвертому турі «леви» розіграли в Маріуполі з місцевим «Іллічівцем» результативну нічию 1:1.
14:13
У стартовому поєдинку кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи серед жіночих команд віком до 17 років українські дівчата програли голландським суперницям із рахунком 4:1.
16:57
Українські команди, які першими починають виступати на євро арені, отримали своїх суперників. Спробуємо розібрати, що за суперників отримали вітчизняні команди, та що нас очікує у майбутніх протистояннях.