Спорт

10:32
Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) оприлюднила новий рейтинг національних збірних, згідно з яким збірна України увійшла в 20-ку найсильніших команд світу. Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.
10:41
Легія у нинішньому єврокубковому сезоні виглядає дуже солідно, чого не скажеш про харківський Металіст, якого переслідують проблеми різного роду. Низка поразок продовжує переслідувати підопічних Рахаєва, які знову не змогли порадувати українських вболівальників якісною грою. У стартові хвилини матчу обидві команди демонстрували рівну гру, хоча і без гострих моментів. Металіст мав кілька непоганих нагод забити зі стандарту, однак удари Жажи знаходили то стінку з футболістів Легії, то трибуни стадіону імені Валерія Лобановського. Наперед забігаючи, нападник харківського клубу матч просто провалив. Інформує "Українська правда".
10:49
У змаганнях за Кубок Харківської області по Шотокан карате-до за версією С.К.І.Ф., які пройшли в Школі вищої спортивної майстерності, взяли участь 334 каратисти різного віку. Спортсмени виступали в двох розділах - ката і куміте, і представляли 15 клубів Харкова та області. Інформує сайт ХОДА.
12:22
У Харкові завершився командний чемпіонат України з бадмінтону серед дівчат та юнаків 2002 року народження. Змагання зібрали близько ста юних спортсменів з Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей. Інформує сайт ХОДА.
18:19
Нещодавно в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України серед дорослих та молоді зі спортивної ходьби на 50 км та чемпіонат України зі спортивної ходьби серед команд ДЮСШ, на якому харківські легкоатлети здобули чотири медалі. Передає сайт ХОДА.
18:16
У вищій лізі жіночого чемпіонату України з футболу визначилися чемпіон і віце-чемпіон нинішнього сезону. Ними стали харківські клуби. Інформує сайт ХОДА.
09:13
У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування Еліт-раунду Кубка УЄФА з футзалу (міні-футболу).
11:31
Щодо результату поєдинку Металіста з Ворсклою у Полтаві можна судити з двох площин. З одного боку, команда Ігора Рахаєва, яка вважається одним із претендентів на медалі, в черговий раз втратила очки. Однак, з іншого - Ворскла сьогодні більше награла на перемогу, а тому одне очко для харків'ян - досить непоганий результат. Передає сайт «Українська правда».
11:01
У це важко повірити, але Шахтар у Прем'єр-лізі не вигравав більше місяця. Востаннє, 13 вересня, донеччани здолали на виїзді Чорноморець. Після цього були дві поразки - від Зорі та Динамо, а згодом ще і пауза у чемпіонаті, пов'язана з матчами збірних команд. Першість відновлювалася 17 жовтня, і Шахтар будь-що прагнув реабілітуватися за останні провали, а також створити собі хороший настрій перед гостьовим поєдинком Ліги Чемпіонів проти БАТЕ. Передає «Українська правда».
10:24
Чоловіча збірна України з гандболу отримала нового головного тренера. За кандидатуру Віталія Андронова одностайно проголосували всі члени Президії ФГУ, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України. Інформує "Українська правда".