Спорт

22:55
Після тримісячного зимової перерви поновився чемпіонат України, в першому весняному турі якого легкі перемоги здобули "Шахтар" і "Зоря".
15:50
Харків'янка стартує матчем з американкою. Краща тенісистка України, харків'янка Еліна Світоліна 15 лютого стартує на турнірі у Дубаї, призовий фонд якого складає більше 2,5 млн доларів.
16:56
Уже завтра Еліна Світоліна зіграє з першою ракеткою світу Сереною Уільямс.
11:17
На думку представників ФК "Волинь" суддя не впорався зі своїми обов`язками. Після скандального дострокового завершення матчу 14-го туру української футбольной Прем`єр-ліги "Волинь" - "Металіст" представники ФК "Волинь" виступили з офіційною заявою.
17:22
1 грудня в малому залі Харківської облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди завоювання в десятий раз золотих медалей чемпіонів України регбістам харківського клубу «Олімп».
14:09
Велика кількість снігу в останній день осені не завадила форварду «Металіста» Жажі Коельо принести харків'янам перемогу 4:2 над луганською «Зорею». Повідомляє сайт «Слобідський край».
13:46
Київське Динамо здобуло чергову перемогу в груповому етапі Ліги Європи. У матчі з резервістами Ріу Аве, основному складу якого на виїзді підопічні Реброва відргузили три м'ячі, сьогодні киянам довелося трохи "повозитися". Повідомляє «Українська правда».
11:32
"Фінікс" здолав "Денвер". Команда Національної баскетбольної асоціації "Фінікс Санс", в якій виступає український легіонер Олексій Лень, в ніч на четвер виграла матч регулярного чемпіонату у "Денвер Наггетс" з рахунком 120:112.
20:53
Донецький Шахтар не зможе вийти до плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця групи "Н". У поєдинку проти Атлетика команда Мірчі Луческу продемонструвала не найкращу результативність, а тому за тур до завершення групового етапу капітулювала перед Порту, який свій матч проти БАТЕ провів більш упевнено. Інформує «Українська правда».
10:09
Сніг допоміг Волині у Києві, рикошети допомогли Динамо у Запоріжжі, а судді "допомогли" Дніпру у Дніпропетровську. Повідомляє «Українська правда». Про все це й як завжди більше – у матеріалі від Чемпіона.