Спорт

16:30
У м. Харків росте майбутній Гарі Каспаров. Мова йде про Тихона Черняєва, якому всього п’ять років, однак він показує неабиякі результати в шахах. Хлопчик виконав норматив першого дорослого розряду.
11:04
Марафон, який влаштували з нагоди 361-ій річниці з моменту утворення міста Харків, а також на честь 24-ї річниці Незалежності України і Дня визволення від нацистів, охопив понад чотири тисячі учасників.
21:51
У матчі 5-го туру чемпіонату України з футболу ФК "Металіст" на останніх хвилинах зумів вирвати "нічию" в поєдинку з ужгородською "Говерлою".
17:40
Харківський мільйонер Олександр Ярославський не бачить перспектив для повернення собі ФК «Металіст».
13:45
Перша ракетка України Еліна Світоліна встановила новий особистий і національний рекорд у одиночному рейтингу WTA.
19:18
У болгарському місті Самоків стартує чемпіонат Європи з боксу. На турнірі Україну представлятимуть п'ять боксерів, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.
15:28
Цю нічию кожна з команд може розцінювати одночасно і як певний успіх, і як відносну невдачу.
17:58
У марафоні «Освобождение» можуть спробувати свої сили усі: від малого до старого, від новачків і до майстрів спорту. Зареєструватися на забіг можна 15 серпня з дев’ятої ранку до сімнадцятої години вечора.
14:20
Харківський Металіст безгольовою нічиєю завершив виїзний поєдинок проти Зорі у Запоріжжі. Уболівальники, які зібралися біля телеекранів, а також на трибунах Славутич-Арени, побачили багато боротьби, непогані моменти, але не забиті м'ячі. Команди провели дійсно рівну гру, і підсумкові 0:0 яскраво це підтверджують.
18:00
Ювілейний - 30 за порядком - марафон «Звільнення», відбудеться 16 серпня.