Спорт

12:16
Як у кращих команд чемпіонату не знайшлося аргументів перед гольовою засухою, луцька Волинь створювала нове досягнення, а тренер команди УПЛ закликав вищі сили зжалитися. Повідомляє «Українська правда».
08:51
Конфронтація керівництва клубу і стадіону триває. Керівництво стадіону продовжує виставляти несусвітні суми за його оренду, при цьому стадіон нічого не робить і скоро стадіону знадобиться капітальний ремонт. Повідомляє сайт Ukraine footbol.
18:40
Ганна Дзеркаль та Надія Коба стали п'ятиразовими переможницями чемпіонату України з плавання на короткій воді. Повідомляє сайт УНІАН.
19:16
Лідер фанатського рух львівських Карпат Тарас Павлів в ефірі "ПроФутбол" прокоментував непорозуміння між публікою в його місті і донецьким Шахтарем. Повідомляє "Українська правда".
11:48
Київське Динамо в 12 турі не змогло збільшити свій відрив від Дніпра і Шахтаря, які в очній дуелі розписали нульову нічию. У матчі з львівськими Карпатами, які після зняття шістьох очок знаходились в мінусі на самому дні таблиці, команді Реброва відверто не пощастило, і вона не змогла здобути перемогу. Повідомляє сайт "Українська правда".
20:17
Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі американець Кріс Берд вважає, що Володимир Кличко виграє у непереможеного Кубрата Пулєва, однак, на думку американця, бій буде не такий вже й легкий.
12:52
У Варшаві проти "Легії" харківський клуб показав кращу гру в сезоні.
11:19
На турнірі жіночого футболу сезону- 2014, який проходив 5 листопада в Києві, взяла першість команда ЖФК "Жилстрой-1". Дівчата обіграли у фінальному матчі "Легенду" (Чернігів). Передає сайт "Об'єктив новини"
17:06
Донецький Шахтар вдруге познущався над білоруським БАТЕ. Після розгромної перемоги 0:7 у Борисові, на Львів-Арені підопічні Мірчі Луческу влаштували не менш яскраве шоу, головну роль в якому, як і минулого разу, зіграв Луїс Адріано. Повідомляє "Українська правда".
12:32
У донецькому дербі зафіксовано вкрай несподіваний результат, а керівництво вітчизняної Федерації знову дивує зі знаком "мінус". Серед сонму найкращих команд відбулися перестановки у таблиці, у донецькому дербі зафіксовано вкрай несподіваний результат, а керівництво вітчизняної Федерації знову дивує зі знаком "мінус". Про все це й як завжди більше – у матеріалі від Чемпіона. Інформує «Українська правда».