Новости на главную

14:26
Суд над Мереф’янським міським головою в черговий раз перенесено через «госпіталізацію обвинуваченого». Депутати місцевої ради вирушили з'ясовувати, яка хвороба раптово вразила Веніаміна Сітова
19:59
Харківські мотоциклісти протестують проти рішення сесії міськради про заборону руху мотоциклів на деяких вулицях міста.
19:49
Соратник Михайла Саакашвілі, екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе відкрив візитом до Харкова кампанію нового політичного проекту, які зараз "проходить реєстрацію".
12:57
Поціновувачі екологічно чистого транспорту та здорового способу життя розробили Велоконцепцію Харкова, а профільні департаменти намагаються перетворити її на чергову формальність.
14:18
Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника управління ДФС та начальника відділу Міндоходів у Харківській області за одержання 115 тис. грн. хабара.
11:55
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін уточнив, чому до списку перейменувань не ввійшли шість «червоних назв».
09:55
За показником «Доступність і якість послуг у сфері освіти» Харківщина посіла перше місце серед регіонів, випередивши Київ.
19:22
Розпорядження «Про перейменування об'єктів топоніміки населених пунктів Харківської області» опубліковане на сайті Харківської обласної державної адміністрації.
13:48
17 травня перший заступник голови ХОДА взяла участь в урочистостях з нагоди Дня науки.
09:37
У місті Харкові нові назви отримали вулиці, райони, сквери і станції метро.