Новости на главную

18:37
Лідер фракції «Об'єднання «Самопоміч» в міськраді Тарас Сітенко відповів на звинувачення і різку риторику мера Харкова Геннадія Кернеса стосовно членів партії.
17:58
Під час шостої позачергової сесії Харківської міської ради сьомого скликання внесено зміни до бюджету міста на поточний рік.
15:32
Під час засідання позачергової сесії міськради депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» наголосив на недопрацьованості питання, проте більшість його не підтримала. 
12:43
У сесійному залі міськради позачергово зібралися депутати.
18:46
Сьогодні в Київському райсуді Полтави проходило чергове засідання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса та двох його охоронців.
14:08
Урядовці просять внутрішньо переміщених осіб, що досі не отримують державну допомогу, повідомити про це управління Пенсійного фонду або соцзахисту.
09:59
Прем'єр-міністр разом з керівниками області відвідав Шебелинський газопереробний завод і Червонодонецьку дожимну компресорну станцію (ДКС).
19:06
Призначення Юрія Луценка вітають американці та критикують активісти, а він сам «хотів би говорити про підвищення зарплат».
08:52
Таблички змінять на п’яти станціях метро, отримають нові назви чотири райони та гідропарк. Жителі вулиць звикатимуть до імен сучасних героїв.
19:59
Сьогодні в ХОДА під головуванням віце-губернатора Михайла Черняка відбулося засідання комісії з декомунізації топонімічних об'єктів міста Харкова та області.