Юлія Гуш

13:18
Чому так важлива ненасильницька комунікація в школах? Що таке булінг і до чого він може призвести? І як запобігти такого згубного явища? Про це розповіла Юлія Ібрагім, доцентка кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Харківського гуманітарно-педагогічної академії, президент громадської організації «Асоціація багатодітних сімей «АММА»».
22:22
Під час російської окупації ситуація в Криму сильно змінилася. Тільки укорінившись на півострові, влада Російської Федерації почала активно нав’язувати свої порядки, при чому не гребуючи вкрай репресивними методами.
15:51
Роман Вовк за фахом соціальний працівник. В 2007 році він заснував ГО «ХАРКІВСЬКА МІСЦЕВА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦЕЗДАТНИХ ІНВАЛІДІВ», яка стала першою організацією такого роду. Він розповів «Справжні варті» про те, як полягає справа з захистом прав людей з інвалідністю, їх становищем в суспільстві та доступністю наших міст.
17:00
Як зараз живуть люди з інвалідністю в Україні? Як можна схарактеризувати ситуацію з дотриманням їх прав? Чи стикаються вони з дискримінацією? Що можна сказати про інклюзивність в нашій країні? Про це все та не тільки розповіла «Справжній варті» Марія Ясеновська, президент ХОВ «Громадська Альтернатива».
00:00
Як правильно хизуватися власною оригінальністю перед «травоїдними»? До Міжнародного дня вегетаріанства присвячується.
18:17
Цього місяця у Харкові відбулася соціальна акція, під час якої харків’яни могли дізнатися, які перешкоди долають в метро люди з проблемами зору.
15:50
Зазвичай людина не замислюється над доступністю міста, якщо у неї немає жодних проблем з пересуванням. Проте квест «Рухай Харків» змусив поглянути на цей аспект з дещо іншого ракурсу.
  • 1
  • 2