Світлана Кушнір

16:42
Вчора в Харкові завершив свою роботу Міжнародний семінар «Культурна спадщина як ресурс розвитку. Можливості в рамках європейських програм», який зібрав більше сотні учасників. Його проведення ініціювало Міністерство культури України, а Харківська обласна державна адміністрація виступила партнером проведення масштабного культурологічного заходу на Слобожанській землі.
19:46
Про рішення глави Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної з питання будівництва нового обласного онкологічного комплексу в Харківській області я вам вже розповідала. Але це ще не все.
14:08
У Харківській області 12 ОТГ. Якщо порівнювати з іншими областями, то не густо. Але є нюанси...
13:48
У Дергачах у хлопців з'явилося поле з штучним покриттям. Для юних футболістів це, звичайно, радісна подія. А ще в Дергачівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний заклад», що є осередком розвитку спорту в районі, урочисто відкрили реконструйований спортзал!
18:56
Дводенний 1-й Український Жіночий Конгрес почав свою роботу в Києві. Мала честь бути запрошеною до участі у роботі цього поважного зібрання.
11:41
Харківщина зустрічала київський урядовий десант.
  • 1
  • 2