Антон Авксентьєв

13:49
Вже за місяць, 31 липня, мешканці Мерефи та села Утківка обиратимуть мера і депутатів міськради, що представлятимуть інтереси новоутвореної об’єднаної громади.
05:53
31 липня на Харківщині відбудуться вибори в Мереф’янській і Чкаловській об’єднаних територіальних громадах. Результати подібних локальних голосувань навряд чи вплинуть на харківській політичний пасьянс, проте мають велике символічне та іміджеве значення. Наприклад, нещодавні вибори в Старому Салтові ознаменувалися перемогою команди губернатора Ігоря Райніна, однак цього разу завдання набагато складніше. Нижче ми зосередимося саме на виборах у Чкалівській ОТГ, які знаходяться в затінку мереф’янської кампанії.
16:08
​​​​​​​Не встиг Петро Порошенко підписати указ про звільнення Віктора Шокіна, як захиталося крісло і під Харківським обласним прокурором Юрієм Данильченком.
18:18
Вранці 28 березня під будівлею Харківської обласної прокуратури сталася сутичка між мітингувальниками та представниками «Сотні Лева» і «Громадського Патруля».
08:24
Сьогодні Президент України Петро Порошенко у супроводі посла США Джеффрі Пайєтта відвідає Харків з робочим візитом.
09:17
18 березня ініціативна група підприємців ТЦ «Барабашово» зібралася під стінами міської ради, вимагаючи владу втрутитися в конфлікт, що розгорівся на ринку. Приводом стало чергове підняття орендної плати, а також, як говорять протестувальники, обкладання торгівлі «податком на спокій» з боку організації «Громадській Форпост Безпеки».
  • 1
  • 2