14 жовтня 2008

22:11
У зв'язку із проведенням аварійних робіт у тепломережі на ділянці вул. Динамівської повністю буде закрито рух транспорту.
15:20
Глава харківського Управління Національного банку України охарактеризував ситуацію з АКБ «Промінвестбанк» «як сплановану рейдерську атаку».
14:36
Сьогодні близько 10 ранку в районі каменя пам'яті воїнам УПА в Молодіжному парку розпочався мітинг лівих політичних партій та рухів, що виступають проти визнання бійців УПА наряду з ветеранами Радянської армії учасниками бойових дій під час ВОВ.
22:11
22 жовтня ініціативна група харківських студентів відправиться у столицю Російської Федерації, щоб взяти участь у проведенні великого круглого столу, присвяченого 90-річчю ВЛКСМ, розповів студентський мер Харкова Денис Конопльов.
22:11
У рамках молодіжного руху «Студентська республіка» для харківських студентів будуть проводитися тренінги з написання резюме, презентації себе та проходження співбесіди, розповів мер Республіки Денис Конопльов.
13:36
Начальник Управління Національного банку України в Харківській області Володимир Качук назвав головні причини падіння курсу гривні стосовно долара.
12:59
Чергові позачергові вибори у Верховну Раду України обійдуться країні у 400 мільйонів гривень, повідомив член Центральної виборчої комісії Олександр Шелестов.
12:39
Ліквідність банків перебуває під контролем Національного банку України, і побоювань, що банки не виконають своїх зобов'язань перед кредиторами, немає.
22:11
На території «Міжнародного аеропорту «Харків» почалося будівництво нового термінала. Зараз на його місці – котлован розміром 125 на 75 метрів.
14:24
У центрі міста втримується співвідношення купівлі-продажу в середньому на рівні 5.20–5.40 гривні за долар. Аналогічні цифри стоять на цінниках на ринку «Барабашово», де традиційно курс покупки USD занижується.